Start
Upptäck Nyheterna
Tjänster
De arbeten vi utför
Kontakt
Telefon och mail
Referens
Bilder på arbeten
Om oss
Läs om företaget
Pil
testbild
testbild
Vilka tjänster vi utför!
 • Fastighetsskötsel

  I större eller mindre omfattning tar vi hand om er fastighet, företag, bostadsrättsförening den privata villan eller fritidshuset sommar som vinter. Vi tar hand om grönytorna, rabatterna era buskar och träd. Vi städar utrymmen i trapphus och källare samt ser till att det är snö och halkfritt vintertid.

 • Stubbfräsning

  Från den lilla stubben till den riktigt stora. Med maskin för trånga utrymmen och lågt marktryck.

 • Plantering

  Vi ordnar med planteringar i rabatter, urnor och krukor perenner eller sommarblommor. Följ årstiderna med olika typer av uppsättningar. Våren, en tid för mycket plantering, kanske du skulle vilja plantera några frukt eller prydnadsträd. Vi är behjälpliga med förslag och plantering.

 • Trädbeskärning

  Beskärning fruktträd och prydnadsträd. En bra tid för beskärning av dom flesta träd är under perioden november-april, ser man det ur biologisk synpunkt är det JAS perioden juli augusti september som är det bästa. Vi utför även beskärningar av lite större träd samt nedmontering sektionsvis genom klättring.

 • Häckklippning

  Två gånger per år beskär vi häckar av olika slag. Före midsommar samt ytterligare en beskärning fram på sensommaren. Vi har maskiner för att klara även den lite större häcken.

 • Grönyteskötsel

  Ingen gräsmatta är för stor eller för liten, vi hjälper dig med att klippa din gräsmatta vid enstaka tillfällen eller löpande skötsel över säsongen.

 • Trädgårdsdesign

  Kanske har ni svårt att se och tänka ut hur det kommer att bli, vi är behjälpliga med skisser och förslag för hur er trädgård skall utformas. Vi ritar in gångar, häckar, planteringar, uteplatser mm Vi ger förslag på växter och hur dom på bästa sätt ska skötas enligt en upprättad plan.

 • Skötselavtal

  Möjlighet finns att upprätta skötselavtal för såväl längre som kortare tid. Sommarskötsel är Gräsklippning, skötsel av rabatter, planteringar och fastighetsskötsel. Vinterskötsel är Snöröjning, halkbekämpning samt fastighetsskötsel. Väljer du årsskötsel ser vi till allt som ingår i sommar och vinterskötsel.

 • Maskiner

  Vi har en bra maskinpark för att möta kraven för såväl snöröjning och halkbekämpning sopning av hårdytor, gräsklippning, komplett för fastighetsskötsel samt lasta och lossa grus och jord eller olika typer av planeringsarbeten. Vi har tillgång till Stubbfräsare, Gräsklippare, Snöslunga, Snöplog, Sopmaskin med mera. Vi har även tillgång till grävmaskin samt möjligheter att transportera bort material.

 • Färdig gräsmatta

  Vi har maskin för ytfräsning och planering. Att lägga en färdig gräsmatta vid nyanläggning eller att göra sig av med sin gamla mossmatta är oftast enklare än att så. Kontakta oss för vidare konsultation.

 • Anläggning

  Anläggning av marksten och murar, för att skapa en snygg uppfart till trappan, en fin uteplats eller en mur av sten för en rabatt.

 • Styling

  Vi utför även styling inför husförsäljning, vilket innebär att husets yttre får en uppfräschning, och vi planterar lite extra blommor framför entrèn etc.